Despre noi

Network & Internet System Transfer a fost infiintata in anul 2006 de o echipa de entuziasti ai IT-ului din Romania cu o experienta vasta de peste 10  ani de activitate in diverse domenii IT de pe piata din Romania .

Network & Internet System Transfer este un important furnizor de servicii IT de externalizare IT, consultanţă IT , service calculatoare şi servicii de suport IT , ajutand companiile sa foloseasca tehnologia pentru: creşterea productivitatii, reducerea costurilor si minimizarea riscurilor.

Obiectivul nostru principal este de a dezvolta strategic relaţii pe termen lung cu clientii nostri. Această dedicare pentru parteneriate pe termen lung ne-a permis pentru a ajuta mai multe companii de top pentru atingerea obiectivelor lor de afaceri şi să crească strategic prin utilizarea eficientă a tehnologiei.

Noi toti ştim cât de frustrant poate fi ca echipamentele sau datele dvs. sa cada în mâini greşite. Network & Internet System Transfer este aici pentru a vă oferi un serviciu personalizat, prietenos, rapid si eficient. Scopul nostru este de a va oferi o schimbare de direcţie foarte rapida pentru a satisface nevoile şi aşteptările dumneavoastră.
Suntem antreprenori la fel ca tine, aşa că ştim că timpul şi resursele tale sunt preţioase şi că trebuie să se concentreze pe ceea ce este cel mai important.
Noi credem ca a conduce o companie nu se rezuma doar la a face profit. Este o entitate vie care are responsabilitati: clientii, angajatii sai si comunitatea in care isi desfasoara activitatea.