Hosting

Servicii de gazduire web

Network & Internet System Transfer SRL ofera servicii web hosting complete – profesionala in Romania pe servere de mare viteza, calitate garantata !. Nu mai aveti nevoie să investiti în echipamente proprii care costa mult si sunt depasite sau se strică repede. Nu mai trebuie să investiti timp si bani pentru a găsi soft-ul potrivit, a-l instala, configura si mentine în viata. Nu mai pierdeti timp, nervi, clienti pentru că a picat linia de internet, curentul sau sunteti atacati pe internet, iar cunostintele sau bugetul nu sunt suficiente pentru a face fata.

Pentru fiecare abonament de web hosting sau de gazduire web, acordam IP unic. Actiunile negative ale celorlalti clienti de pe server nu va vor aduce dumneavoastra penalizari. Serverele noastre de gazduire web au fost special configurate pentru ca aplicatiile dvs. web sa ruleze in conditi optime.

Mai jos aveti lista de preturi pe tipuri de abonamente de gazduire web: Standard, Business, Business Extra pentru gazduire web. Hosting web si spatiu de gazduire web in functie de cerintele afacerii dvs.